Det här är en syster till Slainthe

I väntan på att det gamla magazinet Slainthe vaknar upp ur sin törnrosasömn kommer jag att publicera sådant som var tänkt för magazinet Slainthe här.

Adressen till den för tillfället vilande Slainthe är :
http://xroad.co.uk/Slainthe.htm
Här kan du läsa alla de tidigare härliga utgivningarna.

Om Quantum of Solace

QS är en oberoende nättidning.
Vi tillämpar pressetiska regler.
Redaktör och ansvarig utgivare: Kay Uggla, kay.uggla@yahoo.com
Här välkomnas gärna artiklar skrivna av andra skribenter.

2009-02-20

Alla svenskar till SS


Ja så löd ett anrop sent på lördagskvällen.
Alla störtade dit så klart!
De var Ui som kände sig lite ensammen på sin just avstädade sim efter alla HSB-äventyr.
Vi ställd oss tätt i en klunga och det togs gruppfoto. Minst 44 avatarer meddelade Lelle som alltid håller koll på läget.
Du kan läsa mer på Second Swedens blog: http://secondsweden.blogspot.com/ om händelsen. QSs fotograf har skickat sina bilder dit.

Det var en spännande upplevelse. Så småningom dörk den ena efter den adra upp. Några började dansa. Andra småpratade och hejade på bekanta. Men tiden gick. Alla var inte där ännu. Laggen började kännas. Inte direkt besvärande men dock förnimmbar.
Det tog ännu mer tid. Nu började några visa tecken på otålighet. Man hörde mummel i församlingen.
Sakta smög sig en dejavue-känsla upp hos QSs reporter. Det här hade hänt förut någonstans. Något av samma känsla som när hissen stannar mellan två våningar. Då kommer det efter en stund: varför händer det inget? Sedan börjar oron smyga sig över gruppen.
Men då meddelade Ui att det var klart och att det var dax att logga ut. Sakta skingrades skaran och QS reporter skyndade hem till mörkrummet för att skicka sina bilder till Ui.

Så här skulle man kunna inleda ett socialt experiment för att studera beteenden. Intressant tanke att använda SL för beteendestudier.

Kay Uggla

Inga kommentarer:

Apture