Det här är en syster till Slainthe

I väntan på att det gamla magazinet Slainthe vaknar upp ur sin törnrosasömn kommer jag att publicera sådant som var tänkt för magazinet Slainthe här.

Adressen till den för tillfället vilande Slainthe är :
http://xroad.co.uk/Slainthe.htm
Här kan du läsa alla de tidigare härliga utgivningarna.

Om Quantum of Solace

QS är en oberoende nättidning.
Vi tillämpar pressetiska regler.
Redaktör och ansvarig utgivare: Kay Uggla, kay.uggla@yahoo.com
Här välkomnas gärna artiklar skrivna av andra skribenter.

2009-09-24

Fest i skidparadiset Kakiska

Kultur och festkväll på skidhotellet.

Boksläpp och fest!Kultur-, Skid- och Rezzparty i Nakiska!
I kväll, torsdag, 24 september, kl 22:00 (1 pm PDT) till efter midnatt!


Här är adressen: http://slurl.com/secondlife/Nakiska%20/201/66/125/

Nakiska Ski Club är bland de äldsta av skidorterna i Second Life. Ett riktigt skidparadis för oss skidälskare. Vad sägs om häftig skidåkning på proffsiga skidor och sedan en härlig avkopplande afterski med dina skidvänner. Bättre kan det inte bli!


En av grundarna, Esse Bellman, kan se tillbaka på tre mycket händelserika år när hon idag firar sin rezz-dag tillsammans med sina vänner. Esse har upplevt såväl ballongfärder som exotiska bergsmiljöer och även undervattensexpeditioner. Som affärskvinna har hon haft stor framgång och under en period levt på att sälja sina egendesignade skidor. Även i nöjesvärlden har hon synts frekvent och hon har flera vänner i Second Lifes modebransch.


Hon har även en poetisk ådra som hon komer att visa på festen. Då sägs det att hon kommer att presentera sin bok om livet i SL. Vi på tidningen som taghit del av ett förhandsexemplar ser med spänning fram mot denna unika händelsehändelse i SL. Förläggare skynda att fynda!


Esse tar emot i skidhotellets entré

Idag är Esse mer tillbakadragen men älskar sin värld och sina vänner och vill gärna se så många som möjligt på det rezz-party hon har idag.
Speciellt välkomna är förstås alla svenskar i Second Life!

Inga kommentarer:

Apture