Det här är en syster till Slainthe

I väntan på att det gamla magazinet Slainthe vaknar upp ur sin törnrosasömn kommer jag att publicera sådant som var tänkt för magazinet Slainthe här.

Adressen till den för tillfället vilande Slainthe är :
http://xroad.co.uk/Slainthe.htm
Här kan du läsa alla de tidigare härliga utgivningarna.

Om Quantum of Solace

QS är en oberoende nättidning.
Vi tillämpar pressetiska regler.
Redaktör och ansvarig utgivare: Kay Uggla, kay.uggla@yahoo.com
Här välkomnas gärna artiklar skrivna av andra skribenter.

2009-04-08

Drottningholm som startbild för Second LIfe

Linden har varit på besök på Drottningholm

Vi tycker väl alla att de nya log-in-bilderna till Second Life är trevliga och glada. Mer sådana kan man bara hoppas på!
Den här som är tagen på Drottningholm vid den stora fontänen visar att den simen har uppmärksammats av Linden. Det är roligt för de som byggt och driver den simen.

Grattis Sanders Beaumont!

QSs reporter fångade den lilla blyga hovmamsellen när hon svalkade sina ömma fötter i fontänen. Den stackars unga flickan har skaffat sig för trånga skor.
Ja, ja, vill man vara fin så får man lida pin.


Länge leve hans majestät med sin drottning!

/Kay
1 kommentar:

Jasmin Forman sa...

Tack för en intressant nättidning! Är själv ganska ny med Second Life och andra virtuella världar men jag lär mig mer och mer varje dag. Jag läser marknadsföring på ett kanadensiskt universitet och skriver just nu på ett arbete om hur Sverige marknadsförs/representeras på SL. Arbetet kommer senare resultera i en blogg. Har teleporterat mig runt i SL en hel del men tyvärr inte hittat så mycket annat än Second House of Sweden och Drottningholm. Har ni som är mer med det här med virtuella världar kanske tips på några andra öar i Second Life som anknyter till Sverige på något sätt? Till exempel svenska företag, organisationer etc? Mycket tacksam för tips!
Jasmin

Apture