Det här är en syster till Slainthe

I väntan på att det gamla magazinet Slainthe vaknar upp ur sin törnrosasömn kommer jag att publicera sådant som var tänkt för magazinet Slainthe här.

Adressen till den för tillfället vilande Slainthe är :
http://xroad.co.uk/Slainthe.htm
Här kan du läsa alla de tidigare härliga utgivningarna.

Om Quantum of Solace

QS är en oberoende nättidning.
Vi tillämpar pressetiska regler.
Redaktör och ansvarig utgivare: Kay Uggla, kay.uggla@yahoo.com
Här välkomnas gärna artiklar skrivna av andra skribenter.

2009-03-29

Blåkullafärd till påsk för häxor och trollkarlar

Häxor och trollkarlar här i SL kan vara lugna. Blåkulla håller öpper för er i år också! Så det blir till att smörja in kvasten med lämpliga örter så att den får det rätta lyftet till skärtorsdagsnatten. För då det bär av!

SKÄRTORSDAG 9 april klockan 20.30!

Här är det: http://slurl.com/secondlife/Marvelous/109/73/251/


QS-redaktionen har fångat upp ett hemligt meddelande som nog var tänkt bara för häxorna och trollkarlarna bland oss. Vi väljer dock att avslöja det i sin helhet:

"Den 9 april klockan 20,30 anordnar Second och jag ett Blåkullaparty på en för ändamålet byggd plattform.Partyt kommer att äga rum i innanmätet av en vulkan vi hittade i Blåkulla. Vi är osäkra på att den är helt passiv. Så det kan hetta till. Blir det för hett, kan hugade konstellationer bege sig till Blåkulla Lava Love Balcony för lite mer avskild samvar och beskåda lavapoolen med den dansande Fire Fairy.
Det finns också möjkighet att besöka Blåkulla Spell Cave, där man kan finna lämplig trollformel eller heter det häxformel för att om det fungerar leva ett liv mer enligt ens önskemål!Vi tror att det kan bli en jakt på några påskägg med tillhörande SL'godis... vill man inte det kan man komma och bara dansa, mingla eller bara vara!"

Det var undertecknat med några lustiga runor som vi uttolkat som Second Tour? Skall det vara Second & Tour? Mycket märkligt och
mycket spännande!

/Kay


Inga kommentarer:

Apture